Clen G161P painepesuri

 

G-sarja on suunniteltu vaativille käyttäjille. Pesurissa on pitkä 12 m kumiteräsvahvistettu paineletku kätevästi kelalla ja letkun kierreliittimet ovat messinkiä. Varusteena on kolmetoiminen viuhkasuutin, ja kaikkein vaikeimman lian irroittaa mukana seuraava pesutehon kaksinkertaistava turbosuutin keraamisilla kulutusosilla. Pesurissa on isot pyörät ja vetoaisa helpottamaan siirtelyä. Hyvät pidikkeet pitävät kaikki varusteet järjestyksessä. Pesukahva on ergonomisesti muotoiltu, kevyt sekä mukava käyttää. Pesurin sähkömoottorin start/stop -automatiikka toimii myös pesukahvan painalluksesta. Pesuainetta voi kätevästi käyttää pesusuuttimesta ja portaatonta annostelua käyttöpaneelista.

 

Jännite 230 v
Mitat 35x35x85 cm
Paino 26 Kg
Liitäntäteho 3 Kw
Sähköjohto 4 m
Takuu (v) 2
Takuu, ammatti (v) * v
Moottori Sähkömoottori on huoltovapaa, kestävä ja viileäkäyntinen oikosulkumoottori kuparikäämillä. Varustukseen kuuluu automaattinen ylikuumentumiselta suojaava katkaisija.
Pumppu Kolmisylinterinen täysmetallinen korkeapainepumppu kovateräsmännillä. Pumppuun voi syöttää +50C -asteista vettä ja se on itseimevä.
Maksimipaine 160 Bar
Syöttöveden max.lämpö 50 C
Vedenvirtaus 600 l/h
Paineletku 12 m
Sulake 16 a

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): G161P Osastot: ,
0

Your Cart