Clen G145P painepesuri

CLEN G 145 PLUS

Testivoittaja 2015 ja 2016.

Pesuri on kevyt liikutella ja siinä on hyvät ammattitason pesuvarusteet. 12 m kuminen paineletku letkukelalla. Pesurista tehoa riittää vaativiinkin töihin. Ei vaadi välttämättä painevettä, toimii myös itseimevänä tasolta

Ominaisuudet

G-sarja on suunniteltu vaativille käyttäjille. Siinä on pitkä 12 m kumiteräsvahvistettu paineletku kätevästi kelalla ja letkun kierreliittimet ovat messinkiä. Varusteena on kolmitoiminen viuhkasuutin ja kaikkein vaikeimman lian irroittaa mukana seuraava pesutehon kaksinkertaistava turbosuutin. Pesurissa on isot pyörät ja vetoaisa helpottamaan siirtelyä. Hyvät pidikkeet pitää kaikki varusteet järjestyksessä. Pesukahva on ergonomisesti muotoiltu jota on kevyt ja mukava käyttää. Pesurin sähkömoottorin start/stop automatiikka toimii myös pesukahvan painalluksesta. Pesuainetta voi kätevästi käyttää pesusuuttimesta ja portaatonta annostelua käyttöpaneelista.

Lisävarusteet

Pesukahva teräsputkella messinkiliittimin. Teräksiset suutinputket, 12 m teräsvahvistettu kumipaineletku, säätösuutin ja keraaminen turbosuutin, tulovesiletkun pikaliitin 3/4 ja suodatin.

Jännite230 v
Mitat35X35X85 cm
Paino19 Kg
Liitäntäteho2,3 Kw
Sähköjohto5 m
Takuu (v)2
Takuu, ammatti (v)* v
MoottoriSähkömoottori on huoltovapaa, kestävä ja viileäkäyntinen oikosulkumoottori kuparikäämillä. Varustukseen kuuluu automaattinen ylikuumenimisestä suojaava katkaisija
PumppuKolmisylinterinen täysmetallinen korkeapainepumppu, kovateräsmännillä. Pumppuun voi syöttää +50C-asteista vettä ja se on itseimevä.
Maksimipaine140 Bar
Syöttöveden max.lämpö50 C
Vedenvirtaus450 l/h
Paineletku12 m
Sulake16 a

 

 

Otathan ennen ensimmäistä tilausta yhteyttä myynti@24tuote.fi osoitteeseen

Tuotetunnus (SKU): 94268 Osastot: ,
0

Your Cart