Dustcontrol Tromb 400 c

 

DC Tromb 400c on tehokkain yksivaiheinen pölynerottimemme. Se on suunniteltu vastaamaan tämän päivän työympäristövaatimuksiin. Esimerkiksi työstökoneista on tullut tehokkaampia ja ne tuottavat enemmän pölyä kuin aiemmin. Laitteen ilmavirtaus on jopa 400 m3/h ja kapasiteetti riittää esimerkiksi 500 mm:n hiomakoneille ja suurille katkaisukoneille.

Sen lisäksi, että DC Tromb 400c on kompakti, vahva, kestävä ja tehokas, se on myös monipuolinen. Malli on helppo nostaa ahtaisiin tiloihin ja sen siirtäminen rakennustyömailla ja kuljettaminen rappusissa on vaivatonta. Puhkeamattomat pyörät eivät jätä jälkiä lattiaan. Lukittavien etupyörien ansiosta laitetta voidaan käyttää myös epätasaisella alustalla. Pölynerottimen voi yhdistää käsityökaluihin, kuten katkaisu- tai piikkauskoneisiin tai sahoihin, tai sitä voi käyttää rakennussiivoukseen. DC Tromb 400c soveltuu kaikenlaiselle hienopölylle, kuten kipsi-, asbesti-, puu-, betoni- (kvartsi-) ja tasoitepölylle.

Laitteen vakiovarustukseen kuuluu hienosuodatin (polyesteriä, voidaan huuhdella) ja H13-suodatin, joka täyttää asbestisaneerauksen vaatimukset. Suodatinvahti kertoo käyttäjälle, milloin suodatin täytyy puhdistaa. Suodattimen puhdistus voidaan tehdä automaattisesti käynnin aikana tai vaihtoehtoisesti töiden loputtua.

Toimitussisältö:

  • 5 metrin letku (Ø 50), teräksinen imuputki ja alumiininen lattiasuulake.
  • Puhkeamattomat ja jälkiä jättämättömät pyörät
  • Lukittavat etupyörät, jotka mahdollistavat työskentelyn epätasaisella alustalla
  • Intellibag-muovisäkit, 10 kpl

 

* Suodattimen puhdistus puoliautomaattisesti ilmapulssilla

HxBxL 1390x560x697 mm

Paino 46 kg

Imuaukko Ø 76 mm

Maksimi virtaus 420 m3/h

Virtaus avoimessa imuaukossa 360 m3/h

Alipaine, max 25 kPa

Teho 3000 W

Äänitaso 70 dB(A)

Otathan ennen ensimmäistä tilausta yhteyttä myynti@24tuote.fi osoitteeseen

Saatat myös pitää...

0

Your Cart